FOTO Golf în familie: Tiger Woods va participa pentru prima oară la un turneu alături de fiul lui, Charlie

La ce carieră longevivă are, e greu de crezut că mai pot exista premiere pentru Tiger Woods. Jucătorul de golf american va participa la PNC Championship, un turneu unic, pentru că jucătorii de golf fac echipă cu copiii lor. Tiger Woods îl va avea alături de el pe fiul său de 11 ani, Charlie. Cei doi se vor lupta pentru premiul cel mare de peste un milion de dolari.

Cel mai mare jucător de golf din toate timpurile a mai spus că deja i-a dat fiului său unul dintre băieţii lui de mingi ca să-l ajute.

„ A trebuit să renunţ la unul dintre băieţii mei de mingi de rezervă pentru că voia şi el un băiat de mingi ca al lui tati, aşa că i-am dat una dintre rezerve. Apoi m-a văzut cum îmi strâng singur mingiile la Quail Hallow şi m-a întrebat „Îţi vrei băiatul de mingi înapoi?” , povesteşte Tiger Woods.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].