Mecanismul “Alertă Răpire Copil” a încetat pentru minora din Odorheiul Secuiesc

Poliţia a dispus încetarea mecanismului “Alertă Răpire Copil” pentru minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie, după ce aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureş.

Imaginea articolului Mecanismul "Alertă Răpire Copil" a încetat pentru minora din Odorheiul Secuiesc

Mecanismul “Alertă Răpire Copil” a încetat pentru minora din Odorheiul Secuiesc

Minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judetul Mureş, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureş, unde a fost găsită de unchiul său. Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

IGPR a anunţat luni că fata a fost răpită luni de pe o stradă din Târgu Mureş şi forţată să urce într-un Audi de culoare gri.

O fată de 15 ani a fost răpită luni de pe o stradă din Târgu Mureş şi forţată să urce într-un Audi de culoare gri. Conform IGPR, răpirea a fost sesizată luni în jurul orei 17.40.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

<!–

–>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].