Avarie la o conductă de apă în Capitală: Acces afectat parţial la staţia de metrou Academia Militară

Metrorex a transmis miercuri că în urma avariei unei conducte din administrarea furnizorului de utilităţi, în afara şantierului Magistralei 5 de metrou, localizată în intersecţia bd. Panduri – strada Bagdasar a fost afectat parţial unul din accesurile staţiei de metrou Academia Militară, respectiv ieşirea dinspre Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

„Echipele de intervenţie ale operatorului de reţele de apă s-au deplasat la faţa locului pentru constatări şi în acest moment desfăşoară lucrări de remediere în zona respectivă cu suportul antreprenorului. Precizăm că în urma acestui eveniment, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii normale, iar siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol în niciun moment”, transmite Metrorex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].