La coadă în vreme de pandemie. Oamenii s-au înghesuit astăzi ca să cumpere Orostim-HV

Înghesuială la suplimente alimentare. Mai mulţi oameni s-au îngrămădit să cumpere suplimente alimentare pentru imunitate. Institutul Cantacuzino a scos astăzi la vanzare Orostim-HV. Medicii susţin că suplimentul ajută la creşterea imunităţii în lupta cu infecţiile gripale. Oamenii au stat la coadă de dis de dimineaţă, dar în două ore stocul s-a epuizat.

Client: Încerc să iau şi eu un supliment de imunitate. Dacă n-ar fi, n-ar mai sta lumea, sper. Se plăteşte, se încearcă probabil la început să vadă cum, dar riscăm, asta e.

Produsul a fost lansat pe piaţă astăzi. Zeci de oameni au aşteptat în faţa Insitutului Cantacuzino pentru noul supliment alimentar. Mulţi oameni îl consideră eficient doar din informaţiile pe care le au din conţinutul Orostim-HV, iar alţii l-au mai testat în trecut.

Client: Am citit ce conţine. Posibil să fie eficient în cazul unor persoane şi doar să dea încredere altor persoane. Depinde de oameni. Ar conţine o selecţie de bacterii şi este pe bază de ovăz, mi se pare natural. Am observant câteva modificări, dar fără o alimentaţie sănătoasă nu este de ajuns să luăm câteva fiole sau să facem o cură.

Produsul OROSTIM-HV a reprezentat un proiect de cercetare desfăşurat de Institutul Cantacuzino pe parcursul acestui an, la finalul căruia Institutul a demarat procesul de microproducţie, cu capacităţile experimentale proprii. Primul lot, de 942 de flacoane, s-a terminat rapid. OROSTIM-HV costă 80 de lei. El are şi un înlocuitor, dar costă 300 de lei, iar oamenii îl preferă pe cel românesc şi ieftin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].