Iubita portarului brazilian Jean, acuzat că şi-a bătut soţia, a primit o pedeapsă record: 116 ani de închisoare

Pedeapsă record primită în Brazilia: actuala iubită a portarului brazilian Jean Paulo Fernandes Filho, care a fost acuzat că şi-ar fi bătut soţia, a primit 116 ani de închisoare, după ce a fost acuzată de înşelăciune.

Imaginea articolului Iubita portarului brazilian Jean, acuzat că şi-a bătut soţia, a primit o pedeapsă record: 116 ani de închisoare

Iubita portarului brazilian Jean, acuzat că şi-a bătut soţia, a primit o pedeapsă record: 116 ani de închisoare

Shayene Victorio de Barros, cunoscută în Brazilia după numele „Shay”, a devenit populară în 2008, atunci când a intrat în lumea jocurilor video, specializându-se pe „Counter-Strike”.

Anul trecut s-a retras din lumea gamer-ilor şi a devenit influencer.

Pedeapsa primită a venit după ce a fost acuzată de 118 de persoane care au reclamat că nu şi-au primit produsele comandate şi plătite de pe site-ul online deţinut de Shay în perioada 2013 – 2017.

În urma acestei situaţii, Shayene Victorio de Barros a scris un mesaj pe contul ei de Instagram în care a precizat că va face apel la decizia dată de Tribunal şi a clarificat că nu este arestată şi nici nu va fi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *