EXCLUSIV Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează organizarea şi pregătirea pentru etapa a doua a vaccinării anti-Covid, ce s-a întâmplat în prima etapă, care sunt minusurile şi plusurile, cum comunică şi ce ar trebui să facă autorităţile pentru a convinge oamenii să se vaccineze.

De asemenea, vei afla ce e bine şi ce rău în acţiunile de până acum ale guvernului de coaliţie şi ale partidelor parlamentare şi de ce a plecat în grabă ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman. Nu lipsesc rubricile Topul săptămânii, Nedumerirea lui Cristoiu, Declaraţia săptămânii şi O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 15 ianuarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].