Precizările STS despre platforma pentru programare la vaccinare: E în actualizare

Imaginea articolului Precizările STS despre platforma pentru programare la vaccinare: E în actualizare

Precizările STS despre platforma pentru programare la vaccinare: E în actualizare

Referitor la funcţionarea platformei naţionale pentru programare la vaccinare împotriva COVID-19, Biroul de presă al STS precizează că, întrucât trecerea de la prima etapă s-a realizat începând cu ora 15:00, în acest moment se realizează transferul tuturor serviciilor de pe platforma disponibilă pentru etapa 1 pe varianta actualizată pentru etapa 2.

„Facem precizarea că platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ nu s-a blocat din cauza numărului de accesări multiple, fiind în procedură de actualizare. Specialiştii STS desfăşoară activităţile tehnice necesare pentru asigurarea funcţionării în condiţii de siguranţă a platformei de programare la vaccinare”, arată STS.

Precizările vin în contextul în care platforma nu poate fi accesată încă. Mai mult, mulţi medicii de familie spun că pacienţii îi sună continuu şi vor indicaţii despre momentul în care trebuie să facă programările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].