Volkswagen vrea să producă în serie primul monovolum electric din istoria companiei. Când va fi lansat

Volkswagen se pregăteşte de lansarea microbuzului electric ID Buzz. Când se va întampla? Varianta non-autonomă este pregătită pentru 2023, iar cea autonomă pentru 2025.

 

Volkswagen a declarat că intenţionează să adauge camionetele în flota de ride-sharing. Vor să urmeze practica actuală a unei filiale a grupului, numită Moia. Furgoneta ID.Buzz va putea funcţiona fără aport uman, dar numai în zone geografice specifice.

 

Tehnologia este foarte asemănătoare cu cea dezvoltată pentru Ford Argo. Germanii au anunţat anterior că intenţionează să lanseze furgonetele autonome ID.Buzz în Qatar, pentru Cupa Mondială din 2022. Vor circula pe rute semi-fixe, ca transport public.  

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].