Mai multe persoane rănite în urma unui atac armat produs în Texas

Imaginea articolului Mai multe persoane rănite în urma unui atac armat produs în Texas

Mai multe persoane rănite în urma unui atac armat produs în Texas (foto: CNN)

Poliţia a intervenit joi într-un parc industrial din oraşul Bryan, din Statul Texas, în urma unui atac armat. Oamenii legii anunţă că au găsit „câteva victime”.

Reprezentanţii poliţiei nu au dat detalii despre cât de grave sunt leziunile victimelor, dar a spus că au fost transportate la un spital local.

Suspectul care a deschis focul este în libertate şi nu există informaţii despre identitatea acestuia, a declarat reprezentantul poliţiei din Bryan.

Poliţia a intervenit în urma unui apel realizat la ora locală 14:30, iar când au ajuns la locul atacului, persoana care a deschis focul plecase şi au găsit doar victimele.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi a identifica autorul atacului, scrie CNN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].