Klaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Vaccinaţi-vă pentru a avea o vară cu cât mai puţine restricţii”

Klaus Iohannis a ţinut miercuri un discurs în care a vorbit despre modelele de succes în campania de vaccinare.

„În acest moment, trebuie să gestionăm cât mai bine epidemia. Însă, dincolo de măsurile de protecţie, dincolo de restricţiile inevitabile pentru a reduce aglomerările şi mobilitatea, şi care dau deja rezultate, cea mai sigură cale de a stopa răspândirea acestui virus este vaccinarea. Avem deja modelul de succes al ţărilor care au reuşit să atingă un nivel suficient de imunizare a populaţiei şi au început să relaxeze din ce în ce mai mult măsurile”, a spus preşedintele României.

Klaus Iohannis le-a cerut românilor să se vaccineze şi, astfel, să aibă o vară cu puţine restricţii.

„Suntem şi noi tot mai aproape de acel moment în care vom putea să revenim la normalitate, să organizăm concerte, spectacole, să redeschidem industria ospitalităţii, iar românii să aibă o vară liniştită, să poată merge în siguranţă în concediu în ţară sau în străinătate. Singura condiţie este continuarea vaccinării la cote ridicate. Asta vă îndemn, dragi români, folosiţi toate facilităţile, fie prin platforma de vaccinare, fie prin centrele mobile ori cele care vor fi organizate de companii, vaccinaţi-vă! Haideţi să facem tot ce ţine de fiecare dintre noi pentru a avea o vară cu cât mai puţine restricţii, în care să putem, în sfârşit, să relaxăm măsurile de până acum”, a precizat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].