Timişoara renunţă la cablurile de pe stâlpi. Dominic Fritz: ”Fără spectacol, fără primar cocoţat pe scara maşinii de intervenţie”

Primarul Fritz a publicat o fotografie pe Facebook în care apare un morman de cabluri scoase de pe stâlpii din oraş.

„Ceea ce vedeţi în fotografie sunt 12 kilometri de cabluri care au fost date jos de pe stâlpii din oraş. După săptămâni de negocieri (şi da, nişte notificări despre amenzile ce ar putea urma), operatorii de date au trecut la curăţarea stâlpilor pe 200 de străzi şi bulevarde. Toate proiectele noi ale primăriei vor include obligatoriu canalizaţie subterană pentru reţelele de date”, a explicat Dominic Fritz pe Facebook.

Primarul a dezvăluit că eliminarea cablurilor se va face fără spectacol.

„Iar dacă nu aţi observat că privirea nu vi se mai încurcă în cabluri este pentru că aşa arată normalitatea. Fără spectacol, fără primar cocoţat pe scara maşinii de intervenţie, aceste acţiuni vor continua până când oraşul va deveni liber de cabluri aeriene”, a mai spus primarul Fritz.

În 2019 fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a tăiat singur un cablu aerian de comunicaţii dorind să convingă companiile locale să procedeze la înlăturarea cablurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]