CFR Cluj preia temporar şefia clasamentului în Liga 1 după 0-1, în deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe

CFR Cluj a avut un meci dificil, miercuri seara, în deplasare, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în a doua etapă a play-off-ului Ligii 1, reuşind să se impună cu 1-0, cu un gol marcat din penalty de Ciprian Deac.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CFR Cluj s-a încheiat 0-1, după un meci cu slabe veleităţi tehnice. Prima repriză nu a consemnat până la golul clujenilor, decât o lovitură de cap nepericuloasă, a gazdelor.

CFR a marcat unicul gol al meciului prin Ciprian Deac, din lovitură de pedeapsă, la ultima fază a reprizei, după ce Dimitrov a atins mingea cu mâna, în propriul careu.

Repriza secundă a fost la fel de anostă, gazdele având câteva ocazii, cea mai importantă fiind un şut pe lângă poartă, din minutul 82.

CFR Cluj urcă temporar pe prima poziţie a clasamentului, cu 38 de puncte, cu două mai multe decât FCSB, care joacă joi, în deplasare la Academica Clinceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].