Anunţul lui Raed Arafat. Restaurantele din Bucureşti pot să deschidă în interior, dar cu o condiţie

Restaurantele pot să deschidă în interior cu capacitatea de 30%, trebuie doar ca, în perioada următoare, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă să constate că rata de infectare în Bucureşti este sub 3 la mia de locuitori

„Dacă scădem sub 3,5 la mie, atunci nu mai avem măsurile de weekend. Rămân măsurile generale de ora 10 seara. Binenţeles, mai e un impact când coborâm sub 3 la mie – restaurantele pot să deschidă în interior cu capacitatea de 30%”, spune Raed Arafat.

Şeful DSU precizează că nu trebuie o decizie a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, „se constată doar”.

„În momentul în care a scăzut sub 3 la mie se intră în scenariul de sub 3 la mie. Este o constatare, o decizie luată pe constatarea făcută”, adaugă Arafat.

Datele oficiale arată că vineri, rata de infectare în Bucureşti este 2,9 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].