Arena Naţională va găzdui 4 meciuri în cadrul Campionatului European. Doar persoanele vaccinate au acces pe stadion

Cei care au bilet la meciurile de la EURO organizate pe Arena Naţională trebuie să ştie că accesul pe stadion va fi permis în anumite condiţii.

Doar persoanele vaccinate vor avea acces la meciurile organizate pe cel mai mare stadion al ţării. Cel mult 13.000 de spectatori vor fi prezenţi în tribune, adică 25% din capacitatea stadionului.

 

Acum o lună, MTS anunţa că accesul spectatorilor va fi permis în baza unui test negativ, efectuat în ziua meciului, însă Florin Cîţu a venit cu o altă variantă. 

 

„Avem certificat de vaccinare şi în România şi vom face Campionatul European în România pentru persoanele vaccinate. Deci, deja există aceste lucruri. Noi am spus de la început şi am avut discuţia cu organizatorii de evenimente, care au fost de acord. Avem Summer Well la Bucureşti, am discutat şi cu cei de la Cluj, toţi au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate”, a spus premierul Florin Cîţu.

 

Primul meci care se va juca la Bucureşti va fi PE 13 iunie, între Austria şi Macedonia de Nord. Urmează Ucraina-Macedonia de Nord pe 17 iunie şi Ucraina-Austria pe 21 iunie. Ultimul meci găzduit de Arena Naţională va fi optimea de finală din 28 iunie, meci în care am putea urmări cel puţin una dintre forţele Europei. Germania, Franţa sau Portugalia lui Cristiano Ronaldo ar putea juca la Bucureşti. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].