Google Maps: Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur

Ratingul de pe Google Maps al castelului Riegerburg, aflat regiunea Stiria, Austria, care este vizitat de un număr mare de turişti în fiecare an, a scăzut brusc, după ce sute de români au luat cu asalt pagina şi au dat recenzii negative, anunţă Smart Radio.

Imaginea articolului Google Maps: Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur

Google Maps: Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur

Castelul este deţinut de familia Prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a ucis cel mai mare urs brun din România.

În acest moment, nota atracţiei turistice este 3,7 (din 5, nota maximă).

Proprietatea prinţului avea deja peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive.

Tot mai mulţi români indignaţi contribuie în fiecare minut la discreditarea atracţiei turistice – 1 stea şi un comentariu care să motiveze decizia.

„Criminalule”, „Pentru Arthur”, „Ruşine, nu suntem de vânzare” – sunt comentariile preferate de ai noştri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].