CSM Oradea este prima finalistă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin

După ce câştigaseră primele două meciuri de pe teren propriu, orădenii s-au impus şi în prima confruntare din arena Trivale, din Piteşti, la capătul unui meci strâns, decis la o diferenţă de doar 2 puncte.

Orădenii au controlat jocul, piteştenii conducând o singură dată pe parcursul meciului. Cel mai bun marcator al meciului a fost Tony Cal Bishop Jr., de la argeşeni, care a reuşit 21 de puncte. De cealaltă parte Aaron Broussard a reuşit 16 puncte şi 7 recuperări.

În cealaltă semifinală U BT Cluj conduce cu 2-0 la general pe Voluntari, al treilea meci având loc, tot luni, seara, la Voluntari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].