Cîţu se întoarce din nou cu un mesaj către biserică să susţină vaccinarea: „Este singura soluţie”

După mai multe întâlniri cu mediul de afaceri, Florin Cîţu a spus că are o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase.

Întrebat ce le va cere, Cîţu a răspuns: „să susţină această campanie de vaccinare. Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din pandemie, de a ne asigura că nu vom avea alt val 4,5,6 sau 7”.

Judeţul Sibiu este pe locul 3 în ţară la vaccinare, „dar trebuie să facem mai mult, să introducem vaccinul în zona rurală. Mă văd cu reprezentanţii cultelor să vedem cum putem face campania să meargă mai departe”, afirmă premierul.

Întrebat dacă este mulţumit de ritmul campaniei, Cîţu a spus: „campania trebuie văzută prin filtrul a ceea ce se întâmplă cu pandemia din România azi. Avem un număr din ce în ce mai mic de persoane confirmate pozitiv, de persoane internate la ATI, campania a dat rezultate. Poate fi accelarat ritmul sau redus în funcţie de pandemie. Am încredere că vom ajunge şi la celelalte cifre în perioada următoare. Lucrurile merg în direcţia bună, nu mă îngrijorează în acest moment”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].