Antrenament de acasă. Tehnicianul lui Dinamo le-a trimis jucătorilor un program pe care să îl facă la domiciliu

Imaginea articolului Antrenament de acasă. Tehnicianul lui Dinamo le-a trimis jucătorilor un program pe care să îl facă la domiciliu

Antrenament de acasă. Tehnicianul lui Dinamo le-a trimis jucătorilor un program de antrenament pe care să îl facă la domiciliu

În această perioadă, jucătorii au fost rugaţi să rămână la domiciliu şi să se antreneze separat.

La Dinamo, noul antrenor Adrian Mihalcea a declarat că a trimis un program de antrenament, pe care fotbaliştii să îl urmeze acasă.

“Este o situaţie de respiro, dar nu prea. M-aş fi bucurat dacă s-ar fi putut face antrenamente şi aşa am fi stat mai mult timp împreună, dar din păcate nu ştiu când vom reuşi să ne întânim. Toţi băieţii sunt în Bucureşti, suntem în contact cu ei. Ar fi trebuit să avem azi antrenament şi asteptăm să vedem ce posibilitate gpsim. Mai multe detalii nu vă pot da momentan, poate zilele urmatoare. Nu ştiu când se va relua campionatului, aşteptăm şi noi. Nu există o dată limită, cazurile se înmulţesc de la o oră la alta. Sunt tot felul de date aproximative, dar nimic clar în acest moment. Momentan am trimis un program către toţi jucătorii, pe care să îl poată face acasă. Alteptăm şedintele de la UEFA, unde se poate propune o dată eventuală de începere a campionatului. În funcţie de aceste date vom creiona şi noi o perioadă de pregătire. Nu vrem să transmitem virusul mai departe şi dacă te antrenezi cu capul în altă parte, temător, nu ştiu dacă este un bun antrenament”, a declarat Mihalecea la Pro X.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Duşan Uhrin în funcţia de antrenor al echipei Dinamo şi a precizat că, deşi încă nu a debutat pe banca tehnică a “roş-albilor”, fanii grupării din Ştefan cel Mare l-au felicitat. “Am primit multe mesaje de la suporteri, toate sunt de felicitare şi de bun venit. Eu cred că împreună vom face o treabă bună. Nu ştiu ce va fi posibil, dar din punctul meu de vedere nu ar fi o problemă să nu mai avem vacanţa de vară. Eu vreau doar atunci când începem să fim sănătoţi, asta e mult mai important şi este preocuparea noastră”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *