Protest cu ciolan la congresul PNL de la Romexpo. Manifestanţii cer desfiinţarea Secţiei Speciale

Protestul de la Romexpo este organizat de Declic, care transmite că „lupta pentru putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetăţenii, iar liderii liberali au uitat de guvernare”.

Nu este singurul protest de la Romexpo. De asemenea, înainte de congresul PNL are loc şi o manifestaţie în care este criticată guvernarea liberală, fiind afişate pancarte cu mesaje precum „PNL-ul se împarte şi facturile-s crescute”, „PNL=scumpiri”, „Festivalul democraţiei=moartea României”.

La intrarea în Romexpo s-au format deja cozi, delegaţii fiind nevoiţi să prezinte certificatul COVID.

Congresul are loc în contextul unei explozii a numărului de cazuri de COVID-19. Bucureştiul se află deja în scenariul roşu, incidenţa fiind de 3,7 cazuri la mia de locuitori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].