Congresul PNL. Florin Cîţu a ajuns la Romexpo: „O să fie un congres organizat impecabil”

„După ziua de azi, PNL va fi mai puternic, mai unit şi se va pregăti în fiecare zi pentru a câştiga alegeile din 2024”, a spus, la sosirea la Romexpo, premierul Florin Cîţu.

Întrebat despre protestele care au loc în zonă, acesta a spus: „Şi AUR, şi USR, şi PSD sunt în opoziţie, asta face opoziţia, va protesta întotdeauna. Nu am văzut cine sunt protestatarii, dar noi susţinem dreptul la opinie”.

Premierul a spus că organizarea congresului va fi impecabilă, „cu aceleaşi reguli şi condiţii în care a fost organizat congresul din 2017, niciun fel de diferenţă, totul va fi tansparent”.

Primul candidat care a ajuns la Romexpo a fost Ludovic Orban.

Întrebat despre posibile fraude, Orban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca preşedinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului şi, de asemenea, avem o comisie de numărare şi validare a votului care este formată cu repezentare paritară şi care va fi condusă de preşedintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Liberalii se întrunesc, sâmbătă, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii patru ani, într-un congres la care vor participa aproximativ 5.000 de oameni. În cursă s-au înscris Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

CITEŞTE ŞI: Parcursul favoritului în cursa pentru preşedinţia PNL. Florin Cîţu: economist, politician şi omul din mijlocul unor controverse

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].