Prinţesa Mako a Japoniei renunţă la indemnizaţia de 1,35 milioane de dolari pentru a se căsători cu un cetăţean de rând

Prinţesa Mako (29 de ani), nepoata Împăratului Naruhito, renunţă la titlul nobiliar şi la indemnizaţia de 1,35 de milioane de euro pentru a se mărita cu iubitul ei din liceu, care este cetăţean de rând. Kei Komuro a absolvit în mai Facultatea de Drept Fordham, New York şi în prezent lucrează la o firmă de avocatură.

Cei doi au anunţat logodna în 2017, când bunicul ei încă era împărat al Japoniei, dar au amânat nunta din cauza unor dispute financiare dintre mama lui Komuro şi fostul ei logodnic.

Guvernul Japoniei este hotărât să accepte decizia lui Mako de a renunţa la dreptul său financiar, cum se întâmplă de regulă cu membrii familiei regale care renunţă la titlu pentru a se căsători cu oameni de rând. Data nunţii va fi anunţată în octombrie.

Luni, Komuro s-a întors pentru prima dată în Japonia, după trei ani, pentru a se pregăti de nuntă, relatează New York Post.

Viitori soţi vor susţine o conferinţă de presă comună la finalul celor două săptămâni pe care Komuro trebuie să le petreacă în carantină.

Cuplul doreşte să se stabilească în Statele Unite după nuntă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].