Marius Tucă Show diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Maria Răducanu, cantautoare, Marius Oprea, istoric, şi Alexandru Rafila, medic microbiolog, deputat PSD

AUTOR: Geanina Sandu

Are o voce de te bagă-n boale, o sensibilitate care nu suportă adjectiv. Arată ca un arhanghel coborât de pe pânzele lui Rafael şi fumează vinovat. A mai venit la Marius Tucă Show şi, iată, vine diseară, din nou. Îţi promitem o întâlnire de excepţie dintre un ziarist imprevizibil şi o cântăreaţă de jazz cum nu e alta.

Dă pe Aleph diseară, că ai de ce!

Prin natura pregătirii lui, Marius Oprea pune cap la cap piesele împrăştiate ale unui puzzle care, uneori, se cheamă trecut, alteori, se cheamă prezent. Analizele lui pertinente şi la obiect pot să te ajute să înţelegi balamucul de la Putere, care ne afectează, din păcate, pe toţi. Diseară, pe Aleph.

Ultima parte a emisiunii e rezervată medicului şi deputatului PSD, Alexandru Rafila, care vine să răspundă întrebărilor lui Marius Tucă pe temele pandemiei. Şi, în fine, şi pe teme de politică.

Diseară, la Aleph News şi pe alephnews.ro, începe Marius Tucă Show. “A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare înţelepciune” (Cicero).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].