Paris Saint-Germain LGD a pierdut marea finală de pe Naţional Arena. Team Spirit se încoronează campionă la Turneul de DOTA 2 de la Bucureşti

Turneu de DOTA 2 de la Bucureşti s-a încheiat cu victoria echipei echipei Team Spirit într-o finala dramatică cu Paris Saint-Germain LGD. The International, care este echivalentul Campionatului Mondial, a avut premii totale de peste 40 de milioane de dolari.

Pentru victorie Team Spirit va primii 18,2 milioane de dolari, iar pentru locul 2 PSG va încasa peste 5 milioane de dolari.

Competiţia ce s-a desfăşurat pe Arena Naţională, fără spectatori din cauza situaţiei epidemiologice, aduce şi venituri considerabile şi pentru statul român.

Primăria Capitalei a încasat peste 600.000 de euro din închirierea arenei, iar din impozitarea premiilor statul român va încasa mai bine de 4 milioane de euro.

Competiţia poate aduce profit pentru România şi pe termen lung din turism. Meciurile desfăşurate în Bucureşti au fost difuzate pe platforma Twitch şi au fost urmărite de milioane de oameni, conform statisiticilor oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].