Înlocuitor pentru Orban. Florin Roman preia conducerea Camerei Deputaţilor pentru următoarele două săptămâni

Florin Roman a preluat interimatul la şefia Camerei Deputaţilor, pentru o perioadă de două săptămâni, după ce postul de preşedinte a fost vacantat în urma demisiei lui Ludovic Orban.

Imaginea articolului Înlocuitor pentru Orban. Florin Roman preia conducerea Camerei Deputaţilor pentru următoarele două săptămâni

Înlocuitor pentru Orban. Florin Roman preia conducerea Camerei Deputaţilor pentru următoarele două săptămâni

„Eu am fost propus de PNL pentru a prela interimar această funcţie”, a anunţa Florin Roman după şedinţa Biroului Permanent.

Roman relateză că a fost mai mult o discuţie administrativă şi mai puţin politică. El menţionează decizia BP a fost luată cu şapte voturi, fiind vorba despre o conducere rotativă, până la alegerea unui nou preşedinte Camerei Deputaţilor.

„La urma urmei, indiferent cine era, aş fi votat orice alt coleg. Aş fi votat-o şi pe doamna Prună”, adaugă liberalul.

El evită să spună dacă va fi propus de PNL şi pentru a candida la această funcţie.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, luni, hotărârea de vacantare a funcţiei de preşedinte, după demisia lui Ludovic Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].