O femeie a născut în ambulanţă la Videle. Numele cu care îşi va boteza copilul este o surpriză

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 37 de ani a născut într-o ambulanţă a SMURD Videle în timp ce se îndrepta către spital.

Femeia a fost asistată la naştere de o asistentă a Serviciului de Ambulanţă Teleorman şi de trei paramedici de la SMURD.

Mama şi copilul au ajuns sănătoşi la spital, iar evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a IGSU.

„Aventura s-a încheiat cu bine, copilul şi mama fiind aduşi la spital sănătoşi, de unde au fost preluaţi de personalul medical. Mămica băieţelului le-a mulţumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri: Ce nume vreţi să-i puneţi băieţelului? – Dan, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!”, scrie în mesajul publicat pe pagina IGSU.

Femeia şi bebeluşul se află la Spitalul Judeţean Alexandria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].