Muzeele din Viena şi-au deschis cont pe OnlyFans. Ce vor publica pe site-ul pentru adulţi

Imaginea articolului Muzeele din Viena şi-au deschis cont pe OnlyFans. Ce vor publica pe site-ul pentru adulţi

Muzeele din Viena şi-au deschis cont pe OnlyFa ns. Ce vor publica pe site-ul pentru adulţi

Comisia de turism din Viena a găsitun nou site pentru libera exprimare artistică: platforma dedicată exclusiv adulţilor OnlyFans, scrie The Guardian.

 

Consiliul de turism din Viena a deschis un cont pe OnlyFans – singura reţea socială care permite expunerea nudităţii – în semn de protest faţă de cenzura impusă de platformele de social media la adresa muzeelor ​​şi galeriilor sale de artă.

 

În iulie, noul cont TikTok al Muzeului Albertina a fost suspendat şi apoi blocat pentru că a afişat lucrări ale fotografului japonez Nobuyoshi Araki ce reprezentau un sân feminin, forţând muzeul să deschidă un nou cont. Acest lucru a urmat unui incident similar din 2019, când Instagram a decis că o pictură a lui Peter Paul Rubens a încălcat standardele comunităţii platformei, care interzicea nuditatea – chiar şi cea care este „de natură artistică sau creativă”.

 

În 2018, fotografia Muzeului de Istorie Naturală a figurinei Venus of Willendorf, veche de 25.000 de ani, a fost considerată pornografică de Facebook şi scoasă de pe platformă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].