USR a votat pentru ca Florin Roman( PNL) să preia şefia Camerei Deputaţilor: “Este un semn”

„Camera Deputaţilor, la fel ca întreaga ţară, era la un pas să intre într-un blocaj, într-un haos instituţional, pentru că, în urma campaniei PNL din ultimele luni, ţara a mers cu frâna de mână trasă. Nu vrem să avem blocaje administrative, am dat dovadă de înţelepciune, noi, cei de la USR şi am acceptat ca domnul Florin Roman, vicepreşedinte al Camerei din partea PNL, să preia interimar funcţia de preşedinte al Camerei. Este un semn că USR îşi doreşte stabilitate”, arată deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

El spune că în perioada următoare „trebuie să vedem responsabilitate pentru aavea un guvern cu puteri depline instalat la Palatul Victoria”.

„În acest moment, în Camera Deputaţilor, pe piaţa politică mai larg vorbind, nu e foarte clar cine e la putere şi cine e în Opoziţie. Asta va trebui clarificat în zilele şi săptămânile următoare”, este răspunsul dat de Moşteanu, întrebat dacă USR va avea un candidat la funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].