COMENTARIU Lelia Munteanu. Nassim Taleb: ”Fucking idiot, vaccines are not immunity”

Antifragilul eseist libanezo-american Nassim Taleb, autorul arhicitatei „Lebăda Neagră” (foto – personajul din stânga, mascat în Cygnus atratus) se înjură pe Twitter cu un oarecare Peter Spina.

Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Nassim Taleb: ”Fucking idiot, vaccines are not immunity”

COMENTARIU Lelia Munteanu. Nassim Taleb: ”Fucking idiot, vaccines are not immunity”

Interlocutorul, ceh de origine, se prezintă ca preşedintele unei firme de brokeraj cu aur. (Are şi o ars poetică: „Nu cumperi aur ca să faci bani. Cumperi aur ca să previi perderea banilor”).

L-a înfuriat pe Taleb când a scris că „Vaccinurile nu sunt antiglonţ, în ciuda concepţiilor greşite ale majorităţii”. Întâmplător, majoritatea are,  de data asta, dreptate. Dacă  am compara SARS COV-2 cu un glonţ, atunci vaccinurile sunt kevlarul din vestă care te protejează să nu îl iei în plin.

Taleb o spune mai pe şleau: „Fucking idiot, vaccines are not immunity. They reduce infections and death rates”. Adevărul gol-goluţ veind de la un statistician strălucit.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].