VIDEO: Momentul şocant când un blindat american intră, intenţionat, într-un vehicul militar rusesc în Siria

Un clip care circulă pe Twitter arată cum un vehicul militar american scoate în afara drumului un vehicul militar rusesc, relatează Independent.

Imaginea articolului VIDEO: Momentul şocant când un blindat american intră, intenţionat, într-un vehicul militar rusesc în Siria

VIDEO: Momentul şocant când un blindat american intră într-un vehicul militar rusesc în Siria

Clipul pare să fie filmat dintr-un automobil civil care circula alături de un convoi militar, care iniţial era alcătuit din vehicule de producţie rusească. În faţa lor se observă că sunt mai multe vehicule americane.

Şoferul automobilului civil trece de convoi, ajungând în spatele vehiculelor militare americane, iar în acel moment surprinde pe cameră un incident.

Un vehicul Tigr rusesc încercă să depăşească un blindat american. Şoferul american blocheză însă această depăşire şi scoate camionul rus de pe drum. Un civil aflat pe margine este aprope lovit.

Ce s-a întâmplat după acel moment nu este cunoscut, maşina civilă depăşind cele două vehicule.

Autor: Gabriel Negreanu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *