Novak Djokovic s-a înscris la proba de dublu, la turneul Masters 1000 de la Paris

Djokovic, care se află la egalitate cu Roger Federer şi Rafa Nadal, cu 20 de titluri majore, nu a mai jucat de când a pierdut luna trecută, în încercarea sa de a obţine un Grand Slam calendaristic, pierzând în două seturi în faţa lui Medvedev, la Flushing Meadows.

Jucătorul de 34 de ani va fi cap de serie numărul unu la turneul Masters 1000 de la Bercy, unde este de cinci ori campion, şi va face echipă în proba de dublu cu compatriotul său Filip Krajinovic, cu gândul de a se antrena înainte de Cupa Davis, de la sfârşitul lunii noiembrie.

“Va juca cu Krajinovic, prietenul său de la Cupa Davis”, a declarat sâmbătă directorul turneului, Guy Forget, reporterilor, citat de Reuters.

“El a spus că vrea să joace în Cupa Davis pentru ţara sa. Acesta este motivul pentru care a vrut să joace la dublu aici.

“Nu îl vedem des jucând la dublu, aşa că suntem încântaţi. Este rar să vezi un nr. 1 jucând un Masters 1000 la dublu.”

După un prim tur liber, Djokovic îşi va începe evoluţia de simplu la Mastersul de la Paris fie împotriva italianului Fabio Fognini, fie împotriva ungurului Marton Fucsovics.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].