VIDEO Trucul folosit de o femeie pentru a vedea ce urmăreşte partenerul ei pe telefon

O femeie a reuşit să îşi prindă iubitul minţind în legătură cu ceea ce urmărea pe telefon, folosind un truc foarte simplu care implică o oglindă.

Tiffany a postat un filmuleţ pe TikTok în care stătea întinsă pe canapea cu partenerul ei, fiecare la un capăt, şi, fără ca el să ştie, a reuşit să îşi prindă o oglindă între degetele de la picioare şi să o încline astfel încât să poată vedea ecranul telefonului său, potrivit Mirror.

 

Ea l-a întrebat apoi la ce se uită, iar el a răspuns prompt “maşini exotice, întotdeauna mi-am dorit una”, dar în tot acest timp Tiffany vedea că el urmărea de fapt imagini cu femei îmbrăcate sumar.

 

Femeia a distribuit videoclipul pe TikTok, unde a primit peste 16 milioane de vizualizări, pentru ca şi alţii să cunoască această tehnică şi să o folosească pentru a-şi prinde partenerii mincinoşi.

 

La finalul videoclipului lui Tiffany, bărbatul îi arată un Bugatti albastru pe care l-a salvat pe telefon ca momeală, apoi se întoarce să se uite la imaginea unei femei în costum de baie.

@tiffanykristenxo What should I do guys ? #cheater #cheatersgetcaught #comedy ♬ Oh No – Kreepa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].