Drum expres între Bucureşti şi Târgovişte. CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că a semnat contractul pentru elaborarea studiilor de Prefezabilitate şi Fezabilitate necesare construcţiei Drumului Expres Bucureşti -Târgovişte.

Imaginea articolului Drum expres între Bucureşti şi Târgovişte. CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Drum expres între Bucureşti şi Târgovişte. CNAIR a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate

Contractul a fost semnat cu ofertantul declarat câştigător, TPF Inginerie SRL, şi are o valoare de 11.515.926,40 lei fără TVA.

Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Durata este de 25 luni de la aata de începere a contractului, din care 2 luni studiul de prefezabilitate şi 23 luni studiu de fezabilitate (18 luni), asistenţă tehnică acordată beneficiarului pentru susţinerea aplicaţiei de finanţare şi asistenţă tehnică acordată beneficiarului pentru procedura de atribuire a proiectării şi execuţiei lucrărilor (4 luni).

Prin elaborarea studiilor se va realiza conectarea cu sectorul de Autostradă de Centură Bucureşti Nord şi cu Drumul expres Găeşti-Târgovişte-Ploieşti, anunţă CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].