Spaniolul Carlos Alcaraz a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi va rata finala Cupei Davis

Carlos Alcaraz a fost încântat când a fost convocat în echipa spaniolă de Cupa Davis, convocare considerată una din visurile carierei sale. Faptul că urma să o facă chiar în finala în care Spania încearcă să îşi apere trofeul din 2019, l-a onorat cu atât mai mult.

Din păcate pentru el, va fi nevoit să îşi amâne debutul din acest an. Tânărul a fost testat pozitiv pentru COVID-19, joi, şi nu va putea juca pentru Spania în finală.

Este o veste teribilă pentru echipa spaniolă, care l-a pierdut şi pe Bautista Agut, în urmă cu câteva zile, rămânând astfel doar cu Carreno-Busta, dintre jucătorii clasaţi în top 50.

După aflarea veştii, Pedro Martinez a fost convocat pentru a-l înlocui pe Alcaraz, tânărul spaniol scriind pe reţelele de socializare:

“Bună ziua tuturor. Am vrut să vă comunic că astăzi ( am fost testat pozitiv la Covid-19, ceea ce mă va împiedica să joc în finala Cupei Davis”.

Ceilalţi jucători spanioli vor fi testaţi şi ei înainte de confruntarea cu Rusia, pentru a se stabili dacă Alcaraz este un caz izolat sau dacă este vorba de un focar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].