Ministrul de Finanţe vrea să atingă „cartoful fierbinte: pensiile speciale

Ministrul de Finanţe s-a referit la pensiile care nu au mai fost indexate de ani de zile.

„Există o problemă a pensiilor speciale care nu au fost indexate de ani de zile”, a spus marţi seara, la România TV, noul ministru de Finanţe.

Câciu a mai spus că numeroşi pensionari militari au pensii foarte mici în comparaţie cu alte persoane din aceeaşi categorie, pe listă fiind chiar şi veterani din Irak şi Afganistan.

„Trebuie să facem o echilibrare pentru că sunt foarte mulţi care au rămas cu venituri foarte mici”, a adăugat Adrian Câciu.

Modificările care îi privesc pe pensionarii militari vor fi făcute împreună cu Ministerul de Interne şi cu Ministerul Apărării Naţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].