Grand Theft Auto Definitive Edition, un eşec răsunător. Care este soluţia companiei Rockstar pentru nemulţumirile fanilor

Multe publicaţii despre jocurile video, precum DestructoidCBR, The GuardianDen of Geek, Screenrant , IGN, Gamespot, au criticat Grand Theft Auto Definitive Edition, noul joc de acţiune-aventură  refăcut grafic şi lansat de Rockstar. Fanii au fost cei mai nemuţumiţi, oferind note mici jocului pe Metacritic. Criticii şi fanii francizei Grand Theft Auto invocă problemele grafice, multe elemente eliminate din jocurile originale,  dar mai ales erorile tehnice care distrug experienţa.  

Grafica celor mai populare trei jocuri din anii 2000 a fost refăcută de Groove Street, o companie care a dezvoltat jocuri video doar pe telefoane mobile.

Grand Theft Auto Definitive Edition este un pachet lansat pe data de 11 noiembrie 2021 pe PC şi console, şi include trilogia originală refăcută grafic, compusă din:

  • Grand Theft Auto III, lansat în 2001, a cărei acţiune se desfăşoară în Liberty City, inspirat după New York City, cel mai mare oraş american, unde jucătorii intră în rolul unui spărgător de bănci de la începutul aniilor 2000
  • Grand Theft Auto Vice City, lansat în 2002, cu o poveste retro despre traficanţi de narcotice din Vice City, inspirat după oraşul Miami din anii 1980
  • Grand Theft Auto San Andreas, lansat în 2004, care are ca temă conflictele dintre găştile de infractori afro-americani şi forţele poliţieneşti din California  şi Nevada aniilor 1990, cuprinzând oraşele Los Santos, inspirat după Los Angeles, San Fierro (San Francisco) şi Las Venturas (Las Vegas) 

Pe 19 noiembrie, Rockstar şi-a cerut scuze fanilor şi a promis că va face tot posibilul să repare cele trei jocuri refăcute. 

Ca urmare, între 30 noiembrie şi 3 decembrie, Rockstar a anunţat că a actualizat jocurile şi că o mare parte din problemele tehnice au fost eliminate. 

Cel mai jucat joc din franciză la acest moment este Grand Theft Auto V, în special modul Online, fiind jucat de peste 150 000 de jucători. Seria Grand Theft Auto este cea mai controversată franciză din industria jocurilor pentru că include scene violente cu furturi de maşini, crime, secvenţe de sex şi nuditate, jafuri bancare, trafic de droguri şi lupte cu poliţişti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].