Revelion 2022 în aer liber organizat de Primăria Sector 3. Lasere şi intrare liberă

Primăria Sectorului 3 din Capitală a organizat Revelionul 2022 în aer liber, eveniment început la ora 20.00 şi deschid de un joc de lasere. Primarul Robert Negoiţă, organizatorul spectacolului, a ţinut un discurs, apoi pe scenă au urcat artiştii.

Miezul petrecerii din Parcul IOR, la care au luat parte câteva mii de persoane, a fost concertul. Au cântat Manuel Rivera, Puya şi Carla’s Dreams. Pe ultimul, cei aflaţi în faţa televizorului l-au putut vedea şi la TV, în Revelionul înregistrat de PRO TV.

Intrarea la eveniment a fost liberă. Singura condiţie a organizatorilor a fost masca de protecţie. În schimb, nu s-a urmărit respectarea regulii privind distanţarea socială, necesară pentru a evita răspândirea virusului.

În marile capitale din Europa, petrecerile în aer liber de Revelion au fost anulate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].