Italia interzice funeraliile publice a primei şefe de clan din Camorra

Înmormântare privată, sâmbătă, pentru Assunta „Pupetta” Maresca, prima doamnă a camorrei, decedată în urmă cu trei zile, la vârsta de 86 de ani, la Castellammare di Stabia – Napoli.

Legătura ei cu Camorra, după ce a devenit celebră când l-a împuşcat mortal pe ucigaşul soţului ei, iar apoi l-a ameninţat pe Raffaele Cutolo, fondatorul „Nuova Camorra Organizzata” – a determinat Prefectura şi Poliţia să împiedice ceremonia publică.

Înmormântarea care trebuia să aibă loc sâmbătă în biserica parohială Sfântul Anton de Padova a fost, prin urmare, interzisă. Coroanele de flori aşezate în faţa bisericii au fost îndepărtate şi duse la cimitir, unde preotul care urma să oficieze slujba nu a putut decât să dea o binecuvântare, conform La Stampa.

Actriţă, cântăreaţă şi câştigătoare a unui titlu de miss în tinereţe, a rămas însărcinată şi s-a căsătorit cu Pascalone ‘e Nola. A rămas văduvă la câteva luni după nuntă. Când aştepta primul ei copil, a comis crima pentru care a fost condamnată la 13 ani şi 4 luni de închisoare. Avea doar 20 de ani.

Ani mai târziu, a avut o relaţie romantică cu şeful Umberto Ammaturo şi a născut gemenii Roberto şi Antonella. Primul ei fiu, Pasqualino, a murit la doar 17 ani.

O viaţă care a provocat scandaluri, a inspirat filme şi a provocat lacrimi s-a încheiat în tăcere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].