Alerta cu bomba pe o stradă din centrul oraşului Sibiu a fost falsă

„Forţele dislocate în teren şi-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat şi forte ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu. În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea şi sancţionarea apelantului”, informează Poliţia Sibiu.

Apelul a fost făcut luni, prin 112, de către un cetăţean care a afirmat că pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgentă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, spunea Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].