COMENTARIU Lelia Munteanu: „Am atins cu mâna adevărul fragilităţii noastre”

În timp ce scriu, manifestarea e în plină desfăşurare.

În debutul evenimentului, cardinalul Angelo de Donatis, Vicar al Papei în Dieceza Romei, a spus: „În acest timp excepţional, suntem împreună, umăr la umăr şi, asemenea autorului cărţii Qohelet (Ecclesiastul, n.m.), ne lăsăm interogaţi. Suntem, într-adevăr, neliniştiţi. În pandemie, am atins cu mâna, fără nici o îndoială, adevărul fragilităţii noastre. Dar suntem şi plini de speranţă. Dintr-o criză, după cum ne-a îndemnat Papa Francisc, putem ieşi ori mai buni sau mai răi. Noi vrem să ieşim mai buni”.

E tipul de mesaj, minunat de frumos, pe care l-aş închide într-o sticlă şi l-aş scufunda în Mediterana Migranţilor, ca să-l găsească şi să-l confirme generaţiile care vor veni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].