Coronavirus în România LIVE UPDATE. Bilanţul a ajuns la 367 de infectaţi. 52 de persoane au fost declarate vindecate

Imaginea articolului Coronavirus în România LIVE UPDATE. Bilanţul a ajuns la 367 de infectaţi. 52 de persoane au fost declarate vindecate

Coronavirus în România LIVE UPDATE.

Potrivit Grupului de comunicare strategică (GCS), pacienţii confirmaţi sâmbătă au vârsta cuprinsă între un an şi 74 de ani.

Numărul total al cazurilor de infectare a ajuns în România la 367. Dintre persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate şi externate, astfel: 36 la Timişoara, 11 la Bucureşti, 3 la Craiova, unul la Constanţa şi unul la Iaşi.

59 de noi cazuri au fost înregistrate de vineri până sâmbătă.

Conform GCS, la ATI sunt internaţi 14 pacienţi, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Alte 4.207 de persoane sunt în carantină instituţionalizată, iar 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unităţi medicale private, mai anunţă GCS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *