"Bombă biologică!" Evenimentul cu 40.000 de oameni care a declanşat focarul de coronavirus atât în Italia cât şi în Spania

Fabiano Di Marco, Şeful Secţiei de Pneumologie din unul dintre cele mai importante spitale din Bergamo, a vorbit despre situaţia din Italia şi despre lupta contra coronavirusului.

“Bombă biologică!” Evenimentul cu 40.000 de oameni care a declanşat focarul de coronavirus atât în Italia cât şi în Spania

Conform Corriere, Fabiano Di Marco a vorbit despre meciul dintre Atalanta şi Valencia, din faza optimilor din Liga Campionilor, că a fost un moment în care COVID-19 a reuşit să se răspândească foarte rapid nu numai în Italia, dar şi în Spania. Meciul s-a disputat pe 19 februarie cu porţile deschise, iar pe stadion au fost 40.000 de fani.

“19 februrarie, 40.000 de oameni s-au adunat pe San Siro, la Atalnta-Valencia. Au venit cu maşini, autobuze, trenuri. O bombă biologică, din păcate.” , a spus Fabiano Di Marco.

Italia a înregistrat 53.578 de cazuri de coronavirus şi 4.825 de decese. În Spania sunt 24.926 de cazuri şi 1.326 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *