Donald Trump vrea pace cu Coreea de Nord în perioada coronavirusului. Ce i-a scris lui Kim Jong Un

Donald Trump s-a oferit să-l ajute pe Kim Jong Un cu lupta împotriva coronavirusului din Coreea de Nord.

Imaginea articolului Donald Trump vrea pace cu Coreea de Nord în perioada coronavirusului. Ce i-a scris lui Kim Jong Un

Donald Trump vrea pace cu Coreea de Nord în perioada coronavirusului. Ce i-a scris lui Kim Jong Un

Criticat în SUA pentru deciziile luate pentru a stopa epidemia de coronavirus, Donald Trump e preocupat de politica globală. Liderul SUA i-a scris lui Kim Jong Un şi s-a oferit să ajute Coreea de Nord în lupta cu coronavirusul. Oficial, Coreea de Nord nu raportează cazuri de coronavirus, însă americanii susţin că au dovezi de existenţa unor cazuri de infestări. Pe lângă asta, Donald Trump i-a mai propus lui Kim Jong Un întârirea relaţiilor dintre SUA şi Coreea de Nord în această perioadă.

Informaţia a fost făcută publică de sora lui Kim Jong Un, Kim Jo Jong la agenţia centrală de ştiri din Coreea de Nord.

“Trimiterea scrisorii este o judecată bună şi o acţiune potrivită. Din fericire, relaţiile personale dintre cei doi lideri nu sunt atât de depărtate precum sunt relaţiile de confruntare dintre cele doua ţări.”, e comentariul făcut de sora liderului nordcoreean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *