Record negativ în Prahova. Un bărbat aflat în carantină amendat de 4 ori

Un bărbat aflat în centrul de carantină din Blejoi, jud. Prahova, a fost amendat până acum de patru ori pentru scandalurile pe care le face. A încercat să plece din carantină, iar duminică a aruncat pe fereastră bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imaginea articolului Record negativ în Prahova. Un bărbat aflat în carantină amendat de 4 ori

Record negativ în Prahova. Un bărbat aflat în carantină amendat de 4 ori în cateva zile

Surse din cadrul autorităţilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că, duminică, una din persoanele carantinate la un hotel don Blejoi a aruncat de pe fereastra două bancnote de 20 euro, în timp ce tocmai primise un pachet de mâncare de la rude. Din primele verificări reiese faptul că bărbatul, care este din Ploieşti, stă în aceeasi camera cu un altul care a mai aruncat în urmă cu câteva zile bani pe geam, motivand ca i-a scăpat.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, încă de la prezentarea în centrul de carantinare omul a creat probleme, prin nerespectarea măsurilor de carantinare impuse, a fost nemulţumit de mâncare, a părăsit camera încercând să iasă din centru.

”A fost sancţionat de 4 ori pentru refuz de legitimare, injurii şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, arată sursa citată.

În plus, pe 16 martie, din camera unde locuieşte împreună cu o altă persoană au fost aruncate “un pachet de ţigări cu sume de bani în care s-a mai găsit si o substanţă vegetală ce părea a fi canabis şi o pungă de cipsuri în care erau foiţe de hârtie pentru confecţionat joint-uri, în cauză efectuându-se cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul SPR Blejoi“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *