Doctorii italieni sunt siguri: Vremea caldă încetineşte răspândirea virusului! Pe ce se bazează

Imaginea articolului Doctorii italieni sunt siguri: Vremea caldă încetineşte răspândirea virusului! Pe ce se bazează

Doctorii italieni sunt siguri: Vremea caldă încetineşte răspândirea virusului!

Carlo Signorelli, epidemiolog la Milano, a declarat pentru cotidianul Corriere della Seră că vremea caldă din regiunea centru-sud a Italiei împiedică răspândirea virusului cu vitezq din nord. În sprijinul opiniei sale, medicul aduce şi cazul Africii. “Africa este exemplu – a avut contacte cu cetăţenii chinezi şi cu toate acestea numărul de cazuri confirmate este mult redus faţă de Italia”.

În Italia există o diferenţa semnificativă de temperatură între nord şi sud. În vreme ce la Milano, în nord, se înregistrează iarna temperaturi de -2 grade şi ninge, la Palermo, în sud, temperatura în timpul zilei poate ajunge la 20 de grade Celsius. Lombardia, regiunea din nord cea mai afectată de virus, a raportat până astăzi peste 27000 de cazuri, în vreme ce suma îmbolnăvirilor din regiunile sudice Sardinia, Calabria, Sicilia şi Puglia este de sub 2000 de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *