Lecturi de carantină: Humanitas îţi dă biblioteca virtuală, gratuit

Imaginea articolului Lecturi de carantină: Humanitas îţi dă biblioteca virtuală, gratuit

DE PUBLICAT: Lecturi de carantină: Humanitas îţi dă biblioteca virtuală, gratuit

Librăriile fizice se închid pentru a proteja cititorii şi librarii pe timpul epidemiei, dar nevoia noastră de cărţi ar trebui să fie acum mai mare ca oricând.

Ca să-ţi retrezească apetitul, Humanitas scoate la joc 45 de cărţi, printre care clasice ca Marele Gatsby, Doamna Dalloway, Alice In Wonderland sau Portretul lui Dorian Gray şi te invită să le descarci gratuit, dacă faci o vizită aici, în biblioteca lor virtuală.

E una dintre cele mai frumoase metode de a-ţi gâdila imaginaţia cât stai acasă, izolat, şi te gândeşti la primul lucru pe care urmează să-l faci când trecem peste toată nebunia asta. (Eu abia aştept nişte pastéis în Lisabona, o ploaie de vară în Washington Square şi poate apoi cireşii înfloriţi, la Tokyo).

Foarte important este şi să susţii în continuare librăriile tale preferate: în lipsa magazinelor fizice, comandă on-line. Cărtureşti şi Humanitas te aşteaptă cu lista aia pe care ai tot amânat-o.

Ce privilegiu pe noi, să putem intra oricând în lumile imaginate de Fitzgerald, de Salinger, de Lewis Caroll, Hemingway, Murakami, sau, nu mai zic, de Boris Vian. De florile care vindecă şi de piano-cocktai-ul lui din Spuma Zilelor ne-am putea folosi acum.

Ca să înţelegi mai bine, citeşte şi articolul ăsta de pe ZF.ro şi ascultă mai multe aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *