Luna aceasta poţi întârzia cu plata chiriei locuinţelor din subordinea Primăriei Capitalei

Imaginea articolului Luna aceasta poţi întârzia cu plata chiriei locuinţelor din subordinea Primăriei Capitalei

Luna aceasta poţi întârzia cu plata chiriei locuinţelor din subordinea Primăriei Capitalei

În această lună poţi întârzia cu plata chiriilor pentru locuinţele aflate în subordinea Municipiului Bucureşti. Penalizarea întârzierii la plata chiriei nu se mai aplică pe perioada stării de urgenţă. Anunţul a fost făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea. 

„Un alt proiect care se înscrie de asemenea în această perioadă de situaţii de urgenţă şi a venit ca propunere din partea colegilor noştri de la Administraţia fondului Imobiliar . Amânăm fără niciun fel de penalitate plata chiriilor celor care locuiesc în casele sau apartamentele de la AFI. Este o măsură normală, pe acre o luăm în această perioadă, când oricum toată lumea suferă din cauza pandemiei”, a spus Gabriela Firea.

Administraţia Fondului Imobiliar are ca atribuţie administrarea locuinţelor, spaţiilor cu altă destinaţie şi terenurilor din fondul imobiliar aflat în proprietatea publică şi privată a Municipiului Bucureşti.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România pe o perioadă de 30 de zile, din cauza crizei generate de noul coronavirus. Până la această oră au fost înregistrate patru decese în ţara noastră şi aproape 500 de persoane diagnosticate. În România au fost înregistrate patru cazuri de decese din cauza noului coronavirus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *