Dacă ai urgenţe stomatologice te vei putea trata gratuit în Bucureşti. Ce spital oferă aceste servicii

Imaginea articolului Dacă ai urgenţe stomatologice te vei putea trata gratuit în Bucureşti. Ce spital oferă aceste servicii

Dacă ai urgenţe stomatologice te vei putea trata gratuit în Bucureşti. Ce spital oferă aceste servicii

Dacă ai urgenţe stomatologice te vei putea trata, în Bucureşti, la Spitalul clinic de chirurgie „Prof. Dan Theodorescu”. Hotărârea este discutată în şedinţa Primăriei Capitalei de azi, în contextul crizei generate de coronavirus. Consultaţiile vor fi gratuite, indiferent de vârsta pe care o ai.

„În momentul în care s-au suspendat cursurile, automat s-au închis şi cabinetele şcolare de stomatologie, pe care noi le-am înfiinţat în ultimii ani. Prin administraţia spitalelor am gândit un concept, astfel încât să se asigure urgenţele de natură stomatologică, inclusiv pentru persoanele care sunt infectate cu coronavirus, dar au şi urgenţe stomatologice”, a spus Gabriela Firea.

Astfel, în perioada menţinerii stării de urgenţă, Spitalul Clinic de Chirurgie „Prof. Dan Theodorescu” îţi va putea oferi asistebţă stomatologică de urgenţă, indiferent de vârsta pe care o ai. Cheltuielile de personal, a materialelor sanitare şi dezinfectanţilor vor fi suportate din bugetul local al Municipiului Bucureşti.

Decizia Primăriei Capitalei vine în contextul în care cabinetele stomatologice au fost închise, în contextul epidemiei cu noul coronavirus. Patru decese au fost deja înregistrate pe teritoriul ţării noastre.

Un alt proiect foarte important se referă la elevii şi studenţii, dar şi adulţii, care au urgenţe stomatologice. În momentul în care s-au suspendat cursurile, automat s-au închis şi cabinetele şcolare de stomatologie, pe care noi le-am înfiinţat în ultimii ani. Prin administraţia spitalelor am gândit un concept, astfel încât să se asigure urgenţele de natură stomatologică, inclusiv pentru persoanele care sunt infectate cu coronavirus, dar au şi urgenţe stomatologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *