Ucraina anunţă că cel puţin 148 de copii au fost ucişi în război

Cel puţin 148 de copii au fost ucişi în loviturile aeriene ruseşti de la începutul invaziei în Ucraina, potrivit autorităţilor de la Kiev, citate de Sky News.

Potrivit celei mai recente estimări a Organizaţiei Naţiunilor Unite, peste 1.100 de civili au fost ucişi în Ucraina în timpul conflictului, inclusiv copii. Autorităţile din Ucraina au anunţat joi seara că cel puţin 148 de copii au fost ucişi în timpul războiului.

De asemenea, ministerul ucrainean al Apărării susţine că au fost lansate 1.370 de rachete şi au fost distruse 15 aeroporturi ucrainene începând cu 24 februarie.

Mai mult de 10 milioane de ucraineni şi-au părăsit casele, dintre care aproximativ patru milioane au intrat în ţările vecine ca refugiaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].