VIDEO | Roger Federer, antrenament ca în copilărie: la perete, pe zăpadă / Campionul elveţian a donat un milion de franci elveţieni familiilor afectate de coronavirus

Imaginea articolului VIDEO | Roger Federer, antrenament ca în copilărie: la perete, pe zăpadă / Campionul elveţian a donat un milion de franci elveţieni familiilor afectate de coronavirus

VIDEO | Roger Federer, antrenament ca în copilărie: la perete, pe zăpadă / Campionul elveţian a donat un milion de franci elveţieni familiilor afectate de coronavirus

Roger Federer s-a izolat în Elveţia, acolo unde se recuperează după operaţia la genunchi. Campionul şi-a liniştit fanii prin intermediul unui clip în care arată că starea sa fizică este una bună.

Jucătorul cu cele mai multe titluri de Mare Şlem în palmares a efectuat un antrenament ca în copilărie: la perete, în timpul unei ninsori destul de puternice.

Fostul lider mondial, care va împlini 39 de ani în luna august, a executat câteva lovituri spectaculoase, pentru a se asigura că nu le uită, aşa cum el a recunoscut. Vestimentaţia a fost adecvată condiţiilor meteorologice din Elveţia: pantaloni de trening, vestă, fes şi o mănuşă.

Recent, Roger Federer şi soţia sa, Mirka, au donat un milion de franci elveţieni pentru familiile din Elveţia aflate în dificultate în timpul pandemiei de coronavirus.

Campionul elveţian este aşteptat să revină pe teren la turneele pe iarbă, din luna iunie. Întrecerile ATP ar trebui să se reia chiar în acea lună, însă totul depinde de evoluţia pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *