Catalonia este în colaps. Pacienţii în stare critică nu mai sunt internaţi. Cine mai primeşte tratament

Sistemul sanitar din Catalonia este în colaps din cauza pandemiei de coronavirus. Presa locală scrie că spitalele au trecut la o triere drastică, iar pacienţii cu şanse mici de supravieţuire să nu mai sunt internaţi în spital.

Scenariul este negat autorităţile locale, dar surse medicale au povestit pentru presă că au primit o notă internă în acest sens.

Spania este a treia cea mai afectată ţară din lume de pandemia de coronavirus. Numărul deceselor a atins azi un nou record, 849 de morţi. În total, aproape 8.200 de oameni au murit până acum din cauza infecţiei cu COVID-19, iar numărul cazurilor confirmate se apropie de 95.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *